Skip to content

Rólunk

Munkavédelmi cégünk, a Bartók és Fiai Kft. 2000. december óta működik.
Munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokkal foglalkozunk, különböző méretű magyar cégeket készítünk fel a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelő működésre.

Székhelyünk Miskolcon található, főtevékenységi területünk Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyéket öleli fel.

Szívesen segítünk egyéni vállalkozások és kisvállalkozások kötelezettségeiben vagy szerződünk alvállalkozóként multinacionális nagyvállalatokkal.

Történetünk során még egyetlen megbízónk sem bontotta fel velünk a megállapodását, az együttműködéseink éveken át, egyre bővülő tartalommal folynak.

Munkavédelmi cégünk

Célunk

Célunk, hogy a közreműködésünkkel ügyfeleink eligazodjanak a különböző munkavédelmi, jogi követelményekben, valamint magas szintű, professzionális megoldást nyújtsunk megbízóinknak egy olyan területen, ahol kiemelten fontos betartani az előírt követelményeket.
Hiszen nem megfelelő alkalmazásuk esetén megnő a balesetek, megbetegedések kockázata, amin életek vagy akár cége pénzügyi stabilitása is múlhat.

 

Csak magas kvalítású, megfelelően képzett munkavédelmi szakemberekkel dolgozunk, a munkánkért felelősséget, garanciát vállalunk!

Rendkívül erős referenciával, nagyvállalati tapasztalattal rendelkezünk,
amit kérésre szívesen elküldünk.

Bartók Ákos, cégvezető, tulajdonos

Munkavédelmi tanácsadás
Első munkahelyemen mezőgazdasági vontató vezetőként dolgoztam. A nagy teljesítményű gépek, az éjszakai műszak, valamint a fiatal munkavállalók kombinációja néha eredményezett olyan szituációkat, amikre ma, mint munkavédelmi szakember, már egyáltalán nem vagyok büszke. Szerencsém volt, mert akkoriban még megúsztam, azonban néhány évvel később, 23 évesen a jobb oldali hallásomat elvesztettem egy munkabalesetben. Ma már tudom, hogy ez egyértelműen munkáltatóm hibájából adódott.   Diplomám megszerzése után termeléstámogató mérnökként kezdtem meg 20 éves pályafutásomat multinacionális cégek alkalmazottjaként. Már nehézipari műszakvezető voltam, amikor egy oszlopos fúróról le kellett takarítanom egy beosztott munkatársam vérét. Alapvetően a műszakvezetők nem felelőtlen emberek, de ettől az eseménytől fogva különösen elhivatottá váltam a munkavédelem felé.   Ettől kezdve mindig üzemi elsősegélynyújtóként működtem és amennyiben a munkáltatóm rendelkezett létesítményi tűzoltósággal, annak is tagjává váltam. Technológia mérnökség vezetőként kaptam a legkomolyabb elsősegélynyújtó kihívásom (a munkavállaló lábán fémolvadék folyt végig). Termelésvezetőként sikerült egy olyan biztonságtudatos csoportot kialakítani, hogy az általam irányított részlegnek évekig a legsúlyosabb munkabalesete az volt, hogy egy másik részleghez tartozó munkavállaló, miközben nálunk járt, integetett egy ismerősének és beleverte a kezét egy gépvázba, amitől zúzódásos sérülést szenvedett.   Egy vállalaton belüli eladás/kiszervezés folyamán akkori munkáltatóm – egy 2300 fős autóipari vállalat – az anyacégétől leválva munka- tűz- és környezetvédelmi osztály nélkül maradt. Így az akkori gyárigazgató felkért arra a feladatra, hogy egy működő 2300 fős gyárhoz nulláról építsem fel a teljes szaktevékenységet. A feladat végrehajtása közben szerettem bele végleg a munkavédelembe.   Az 5 év alatt, amit munka- tűz- környezetvédelmi vezetőként töltöttem (HSE/SHE Manager) beláttam, hogy ezeket a rendkívül fontos szaktevékenységeket a munka sajátosságai miatt külsősként alacsonyabb költségen magasabb színvonalon lehet nyújtani megfelelő szakképzettség és tapasztalat birtokában.
Munkavédelmi tanácsadás

Ma már 14 tapasztalt kollégával, külsős szakértőként
támogatjuk sikerrel mind multinacionális, mind egyéni és kisvállalkozó partnereinket.

Bartók és Fiai - munkavédelmi tanácsadás

Teljes körű megoldás

Levesszük a válláról a megfelelő és biztonságos munkahely kialakításával
kapcsolatos terheket
és segítünk megelőzni a bajt!

Munkavédelem szakértőktől

Professzionális szolgáltatás

Műszaki alapképzettségű, sok éves tapasztalattal rendelkező, munkavédelmi szakemberek segítenek Önnek.

Bartók és Fiai munkavédelmi cég

Megbízhatóság

Hosszú távon számíthat munkavédelmi cégünkre, minden kérdésre és problémára megtaláljuk a
legjobb megoldást.