Skip to content
Kezdőlap » Ilyen esetekben ajánlott EHS szakember segítségét kérni

Ilyen esetekben ajánlott EHS szakember segítségét kérni

  • by
EHS szakember feladatai
Az EHS mozaikszó az angol environment (környezetvédelem), health (egészség) és safety (biztonság) kifejezésekből tevődik össze. A rövidítés tökéletesen mutatja, hogy pontosan mely területeken is állnak az EHS szakemberek a vállalatok rendelkezésére.  

Az EHS szakemberek tevékenységi köre

Legyen szó akár kis- és középvállalkozásokról, akár multinacionális cégekről, a munkavédelemnek minden esetben kiemelt figyelmet kell szentelni, ugyanis a munkahelyi balesetek 100%-a megelőzhető megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkező EHS szakemberek közreműködésével. Ez pedig hosszú távon pénzt, időt és energiát takaríthat meg a vállalkozás számára.   Bár sok cégvezető azt gondolja, hogy képes a saját, nem szakképzett munkatársai segítségével is garantálni a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartását és betartatását, a különböző törvények és rendeletek között sok esetben rendkívül nehéz eligazodni. Az előírások ismeretének hiánya, vagy éppen be nem tartása pedig minden esetben kockázatot jelent egy cégre és a dolgozói épségére nézve. Éppen ezért egy tapasztalt és megbízható EHS szakember segítségül hívása létszámtól függetlenül minden cég számára javasolt.  

Mi alapján érdemes EHS szakembert választani?

Sajnos számos vállalkozás igyekszik a lehető legkisebb ráfordítással eleget tenni a munka-, tűz- és környezetvédelmi kötelezettségeinek, ennek eredményeként pedig hosszútávon több költsége lehet az alkalmazottak munkából való kiesésén, a táppénzen és az esetleges büntetéseken. Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő EHS szakember kiválasztása során a szakértelemnek és a megbízhatóságnak kell a döntő szempontnak lennie.   Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal és rendkívül erős referenciákkal rendelkezik. Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásainkkal levesszük a cégvezetők válláról a biztonságos munkahely kialakításával kapcsolatos terheket, és hosszútávú partnerként folyamatos segítséget nyújtunk a felmerülő környezet-, munka- és tűzvédelmi kérdésekkel problémákkal kapcsolatban. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!